Om oss

Mölnlycke Cykel O Sport AB

Mölnlycke Cykel o Sport är en lokal sportbutik i Mölnlycke som grundades år 1923. Vi håller ett brett sortiment av sportvaror och erbjuder även service såsom reperation och underhåll av cyklar, skidverkstad (montering, slipning, vallning av snowboard, längd och alpint), slipning av skridskor. För oss är det personliga mötet en viktig del i vår verksamhet. Vi vill hålla en hög servicegrad mot våra kunder så att de känner sig trygga i sina köp.

Vår Butik

Här får du gärna provcykla den cykel du är ute efter eller testa ett par nya löparskor. Vi hjälper dig såklart i ditt köp så du hittar den produkt som är rätt för dig.

Hitta till oss

Du hittar oss på Hönekullavägen 7 i Mölnlycke. Mycket goda parkeringsmöjligheter finns precis utanför butiken. För att nå butiken med kollektivtrafik åker du buss till hållplats Mölnlycketerminalen.

Vår webshop

I vår webshop kan du se utvalda cyklar och andra produkter som vi har på lager. I dagsläget kan du dock inte beställa dina varor på websidan utan vi hänvisar dig tillvår butik eller att kontakta oss.