Köpvillkor

 

Beställning

Beställning sker genom att boka upp varan i webshopen, skicka ett email, ringa till oss eller komma till butiken. Köpet och betalning sker sedan i butik. Vid vissa beställningar kan vi komma att ta en handpenning.

 

Alla varor ligger inte ute på webshopen. Letar du efter en vara som vi inte har i lager eller som saknas i webbshopen så kontakta oss så försöker vi hjälpa dig.

 

När du, som är privatperson, registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att på bästa sätt kunna fullföra våra åtaganden gentemot dig. Vi skyddar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen, och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önskar. Du godkänner våra köpvillkor och garanterar att du är myndig.

 

Priser

Alla priser är inklusive moms och gäller med reservation för eventuella prisförändringar. Vi reserverar oss även för eventuella fel i texter och förbehåller oss rätten till korrigeringar av både texter och priser.

 

Leveranstid och leveranssätt

Vår strävan är att göra klart din order så snabbt som möjligt. Leverans sker i dagsläget enbart via upphämtning i butik under ordinarie öppettider. Vi kontaktar er via telefon, SMS eller E-post när det är klart för upphämtning. Våra öppettider är måndag - fredag 10–18, lördag 10-14, söndag och helgdagar stängt. Varan behöver hämtas inom 7 dagar. Vi kan inte bli ansvariga att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via telefon, SMS eller E-post.

 

Betalning

Betalning sker i kassan i butik vid upphämtning. Vid kortbetalning accepteras även Visa och Mastercard. Delbetalning erbjuds via Resurs Bank.

 

Öppet köp, bytesrätt i butik

På varorna som köps och betalas i butik har du 7 dagars öppet köp och bytesrätt. Förutsättningen är att varan är oanvänd samt att originalkvitto och förpackning följer med varan vid retur. Öppet köp gäller ej cyklar, monterade skidor, rea varor, specialbeställda varor.

 

Reservation
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt att en viss artikel kan utgå ur sortimentet. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i priser, information och bilder vad gäller varor och tjänster som förekommer i vårt sortiment. Vi reserverar oss för eventuella fel som kan uppstå i kopplingarna till hemsidan. Om ni ska köra långt är det alltid säkrast att kontakta oss för ett 100% korrekt lagersaldo.

 

Cykel

Alla cyklar levereras färdigmonterade så du kan cykla direkt ut från butiken. Önskar du extra tillbehör till din cykel monterar vi även detta.

 

Vi erbjuder en fri service inom 1 år från inköpsdagen. Servicen omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicen omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av delar eller komponenter som har blivit utslitna. Tänk på att det under högsäsong (april-juni) kan vara fullbokat. Allra bäst är ju förstås att lämna in cykeln på service under vintern, så är den klar när säsongen kör igång.

 

Vid köp av barncykel hos oss kan du med vårt inbytessystem köpa en ny barncykel (ej begagnad) i butiken (gäller storlekarna 12", 16" och 20", ej BMX) och byta den till en ny större modell inom 2 år. Då får du 50% av priset du betalade för den förra barncykeln i rabatt på den nya. D v s om du till exempel köper en ny barncykel hos oss för 2000 kr och byter in den till en ny (ej begagnad) större modell så får du 1000 kr i rabatt på den cykeln. Allt du behöver göra är att ta med dig den gamla cykeln (körbart skick med normalt slitage), kvittot samt alla originaldelar när det är dags att byta. Trasiga delar eller delar som saknas dras av från inbytesbeloppet för att kunna ersättas.

 

Garantier och reklamationer

Vi följer fabrikantens garantiregler samt tillämpar konsumentköplagen vid reklamationer. Vid reklamation av service i vår verkstad bör du alltid göra en kontroll. Eventuella reklamationer ska göras inom 8 dagar från avhämtning

 

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta