STIGA FUTURE Cybershape

STIGA FUTURE Cybershape

SAP1213-0304
I lager
799,00 kr
Inkl. moms

STIGA FUTURE Cybershape

 

Stigas första lifestyleracket med den revolutionerande Cybershape-formen. Cybershape Future 3-star är ett 3-stjärnigt pingisracket som är utvecklat och designat tillsammans med Stiga-spelaren och vice världsmästare Truls Möregårdh. 

Cybershape Future 3-star har en ultimat kombination med stomme av 5 lager trä med ett konkavt skaft som ger perfekt komfort och grepp, samt det ITTF-godkända Truls Möregårdh-gummit baserat på DNA Platinums unika spelegenskaper och anpassade för spelare under utveckling. Ett premiumracket framtaget för offensiva spelare. Det gör racket idealiskt för optimal kontroll och känsla. Bakom magin ligger WRB-teknologin, som ger spelaren en ökad fart i tillslaget med mer kraft och känsla. Det här kompletta pingisracket är också mycket lättspelat tack vare Cybershapes unika form och egenskaper.

Enligt Stigas undersökningar har majoriteten av spelarna sin optimala träffyta på övre halvan av bladet. Därför ville man skapa något som gör det lättspelat samtidigt som det tar spelaren till nya nivåer. Cybershape har en större träffyta på den övre delen av racket och en minskad träffyta på den nedre delen, vilket gör att stommen inte blir för framtung utan ger perfekt balans med en ultimat sweetspot.

Med Cybershape Future 3-star utmanar Stiga gränserna för vad som är möjligt inom bordtennisteknologi med något som aldrig tidigare skådats. Formen bidrar även till att en större del av träffytan kommer närmare bordet vid returspel. Hela 6,5 cm av träffytan linjerar med bordet kontra 2,5 cm för en rund stomme. 

Specifikation
- 3-stjärnigt pingisracket i Stigas unika Cybershape-form, en helt ny patentsökt och mönsterskyddad form som är optimerad för maximal träffyta.
- Utvecklat och designat tillsammans med Stiga-spelaren och vice världsmästaren Truls Möregårdh.
- Stabilt, konkavt skaft med en offensiv stomme av 5 lager trä.
- ITTF-godkända Truls Möregårdh-gummin, baserade på DNA Platinums unika spelegenskaper och anpassade för spelare under utveckling.
- Optimerad, större sweetspot som ger dig bättre träffbild än traditionellt formade racketar.
- Cybershape Futures unika form gör att du enklare kan anpassa rackets vinkel och få önskad skruv vid serve.
- Ett racket för spelare som söker mer fart och känsla.
- Vikt: ca 175 gram.

No reviews
Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta